Monday, 23 April 2012

"tiada rancangan bertunang" FOUZIAH GHOUSBaru-baru ini aktres popular, Fouziah Ghous mengakui bahawa dia sudah mempunyai kekasih dan enggan mendedahkan identiti sebenar kekasihnya. Fouziah juga menolak dakwaan yang mengatakan bahawa dia akan bertunang pada bulan Jun depan.

Dipetik daripada Kosmo, bintang filem "Rasuk" ini memberitahu bahawa dia tidak ada membuat perancangan untuk bertunang lagi dalam masa terdekat ini seperti yang didakwa.

"Saya sendiri tidak tahu bila akan bertunang. Orang yang beri kenyataan itu cukup hebat kerana lebih tahu tentang perkara yang saya sendiri belum tahu," katanya.

Aktres berusia 29 tahun ini meluahkan rasa kesal apabila ada pihak yang mendakwa dia bakal bertunang tanpa menyiasat dahulu kesahihan perkara itu.

Tambah Fouziah lagi, dia belum lagi terfikir untuk mendirikan rumah tangga ataupun bertunang buat masa ini, dan jika perkara itu akan berlaku, Fouziah berkata dia sendiri akan hebahkan kepada media.
"Jika tidak pasti, sahkan dengan saya dahulu dan bukannya buat andaian bukan-bukan sebegini dan secara tidak langsung mengelirukan semua pihak," jelasnya.

No comments:

Post a Comment