Friday, 25 May 2012

REAKSI NORA DANISH BERKAITAN GAMBAR KONTROVERSI


Gambar yang di katakan mengambarkan pelakon jelita dalam keadaan mabuk dan menampakan seluar dalam beliau yang sedang hangat di perkatakan oleh segelintir masyarakat akhirnya terjawab.artis yang dikatakan itu adalah NORA DANISH.

NORA DANISH telah memaklumkan bahawa gambar tersebut memang beliau dan ianya bukan super impose atau pelanduk dua serupa dan NORA sendiri mengakui nya.NORA memaklumkan bahawa gambar tersebut di ambil ketika beliau pergi bercuti bersama keluarga JEJAI dan bukan sedang berparti di kelab malam serta NORA turut menyatakan pada masa itu beliau tidak berada dalam keadaan mabuk.

Sebelum ini NORA DANISH turut menimbulkan kontroversi apabila ber posing begitu seksi di dalam majalah GLAM dan NORA telah mengeluarkan kenyataan maaf kepada semua pihak atas tindakan tersebut apabila pulang dari mengerjakan umrah.


Diharap pekara-pekara sebegini menjadi contoh kepada para artis yang lain untuk menjaga dan mengawal aktiviti peribadi agar masyarakat tidak memandang serong terhadap artis-artis di malaysia.ini adalah adat resam menjadi artis yang sentiasa menjadi perhatian masyarakat.

Harap NORA DANISH dapat menerima pekara ini sebagai iktibar menjadi seorang artis dan tidak akan mengulangi pekara yang boleh menjatuhkan reputasi beliau di dalam industri seni tanah air.

1 comment: