Thursday, 15 March 2012

Gambar bogel SCARLETT JOHANSSON tersebarPelakon terkenal hollywood Scarlett Johansson berasa begitu kecewa kerana email beliau telah di ceroboh dan gambar-gambar bogel beliau disebarkan di internet. "Ianya begitu melanggar hak peribadi saya" ujar Scarlett ketika di temubual, gambar peribadi yang menjadi simpanan beliau telah di tunjukkan ke seluruh dunia dan ianya akan memberi kesan yang amat buruk dalam tempoh masa yang agak lama buat dirinya.


Scarlett pada mulanya merasakan bahawa perbuatan ini dilakukan oleh kawan-kawannya dan beranggapan bahawa ada kawan yang sanggup menikam dari belakang semata-mata bertujuan untuk menjatuhkan imejnya. Namun, selepas siasatan dijalankan beliau berasa sedikit lega kerana perbuatan keji ini bukanlah dilakukan oleh kenalan beliau, tetapi ianya dilakukan oleh hacker merangkap penjenayah bernama Christopher Chaney dan dia telah pun diberkas.

Pada masa yang sama, Scarlett Sohansson secara rasminya telah bercerai dengan suaminya iaitu seorang pelakon terkenal hollwood Ryan Reynolds pada tahun lepas.

No comments:

Post a Comment