Monday, 26 December 2011

Ashton kutcher parti dengan wanita iras Demi MooreAktor Hollywood, Ashton Kutcher dilihat berparti dengan seorang wanita yang dikatakan seiras dengan bekas isteri aktor tersebut, Demi Moore.

Dipetik dari detikHot, aktor berusia 33 tahun itu yang berada di Berlin, Jerman untuk promosi filem terbarunya, dilihat sedang berparti dengan seorang wanita yang memiliki penampilan yang mirip Demi Moore.

Sepanjang Ashton berada di Berlin, dia dilihat sentiasa bersama dengan wanita itu. Dan gambar mereka sedang duduk berdua di jendela sambil minum wine telah tersebar.

Satu sumber mengatakan dia telah nampak Ashton bersama tiga wanita meninggalkan Odessa sekitar pukul 4 pagi, dan kemudian mereka sambung berparti disebuah pangsapuri milik salah seorang daripada wanita tersebut.

Dalam pada masa sama, Ashton kini sedang dalam proses penceraian dengan Demi. Demi telah menfailkan cerai terhadap suaminya, Ashton selepas Demi mendapat tahu suaminya curang bersama seorang model berumur 22 tahun bernama Sara Leal.

No comments:

Post a Comment