Wednesday, 18 January 2012

ARTIS TAIWAN: CHARMAIN DEDAH FOTO PEMBEDAHAN IMPLAN


Artis yang berasal dari taiwan Charmain chen yang popular di dunia maya akibat daripada pakaian dalam nya yang di tarik di bali,kini chen kembali mencari publisiti dengan mendedah kan gambar-gambar pembedahan membesarkan payu dara dan mengecilkan punggunya di internet baru-baru ini.


Artis yang di gelar sebagai "monkey girl" ini begitu serius untuk menjadi popular  dan untuk menjadi sebagai ikon seks di negara taiwan dengan menayangkan gambar-gambar tersebut untuk .

menurut salah satu khabar tempatan May Daily ramai yang menilai tindakan nya sebagai mempromosi kan dirinya untuk mencari populariti di dalam negara itu oleh kerana bagi masyarakat taiwan sendiri pembedahan sebegini adalah rahsia dan sukar untuk di dedahkan secara umum.

di taiwan charmain sekarang di gelar sebagai dewi seks dengan kontroversi yang berlaku ini.sebelum ini charmain sudah membuat kontroversi dengan gambar-gambar penarikan pakaian dalamnya sehingga menampakan payudaranya oleh seekor monyet ketika lawatan di kawasan sacred monkey forest di ubud bali.
No comments:

Post a Comment